31 december 2021

Crowdfunding voor laatste wens

Op 10 mei 2021 sloeg voor dorpsgenoot Elroy het noodlot toe. Er werd bij hem de diagnose kanker vastgesteld. Wetende dat hij niet al te lang meer te leven heeft, wil hij zijn grote wens proberen te vervullen: nog een keer op vakantie met het gezin.

Al weet hij dat het een gevecht is dat hij nooit zal kunnen winnen, probeert Elroy er alles aan te doen om zo lang mogelijk bij zijn vrouw en kinderen te kunnen blijven. Maar het zit hem niet mee. De ziekte zit in zijn longen met uitzaaiingen naar zijn ribben, rug, benen en heupen. Eind november zijn er uitzaaiingen bijgekomen in de bijnieren en lymfeklieren.

Een van zijn vrienden, Evert Muis, heeft een crowdfunding actie opgezet om geld in te zamelen zodat Elroy en zijn gezin nog één keer samen ‘zorgeloos’ op vakantie kunnen. Wie zich het lot van Elroy ook aantrekt, kan een donatie doen via whydonate.nl. De hoogte van het bedrag staat voor ieder vrij, alle kleine beetjes helpen voor Elroy en zijn gezin! 

Ook andere acties of ideeën zijn natuurlijk van harte welkom. Neem hiervoor contact op met Evert Muis via: muisevert@gmail.com. Alvast heel erg bedankt!

Zandvoort Inside ging op bezoek bij Elroy om hem namens Evert ‘In het zonnetje’ te zetten:

Deel dit: