7 oktober 2021

Creatieve workshops bij Wijn aan Zee

Kristi Gansner en Nicole Post zijn naast dorpsgenoten al langere tijd bevriend met elkaar. Maar er zijn meer raakvlakken dan dat. Beiden hebben een creatieve en communicatie achtergrond en mede daardoor is het voor hen bijna vanzelfsprekend dat zij altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, invalshoeken en verbindingen. Zo is ook deze samenwerking ontstaan om creatieve workshops te gaan organiseren bij Wijn aan Zee.

Kristi is vinoloog en eigenaar van Wijn aan Zee. Nicole is behalve mede-eigenaar van een communicatiebureau ook creatief in de kunst. Ze maakt prachtige schilderijen. De dames starten nu met het organiseren van workshops. 

“We richten ons op vrouwen die graag ‘iets’ creatiefs willen doen. Gezellig samen met een groep vriendinnen, collega’s of met je werk een creatieve middag beleven. Lekker los gaan en experimenteren met materialen, onder het genot van heerlijke wijnen en hapjes. En je gaat ook nog eens naar huis met eigen gemaakte kunstwerken!”, aldus Nicole.

Bij de eendaagse workshop botanische monoprints (± 3,5 uur) staat de natuur centraal. Er wordt geleerd om te werken met verf en echte bloemen en bladeren uit de natuur.

Tijdens de 4-daagse workshop Mixed Media kunst (± 2,5 uur per dag) gaan de deelnemers onder leiding van Nicole creatief aan de slag om uiteindelijk met twee eigen gemaakte kunstwerken van 50 x 50 cm naar huis te gaan. Beide workshops vinden plaats bij Wijn aan Zee, Stationsplein 10. Kristi verzorgt de wijn en de hapjes. Ga voor tijden, kosten en aanmelden naar www.nicolepost.nl/workshops.

Deel dit: