25 maart 2021

Coronavirus slaat weer toe bij SV Zandvoort

Opnieuw heeft het bestuur van SV Zandvoort alle activiteiten voor de komende tijd stil moeten leggen. Alle trainingen en onderlinge wedstrijden tot 5 april zijn afgelast.

In een verklaring schrijft het bestuur dat door een toenemend aantal afmeldingen, die corona gerelateerd zijn, besloten is om alle activiteiten tot en met het paasweekend op te schorten. Dit geldt voor zowel de senioren als voor de jeugd.

“Dit is absoluut geen fijne beslissing die genomen is; iedereen die bij S.V. Zandvoort voetbalt en zich inzet als vrijwillig(st)er moet dit op een veilige en gezonde manier kunnen uitvoeren. Er is gekozen om tot en met Tweede Paasdag de trainingen en wedstrijden op te schorten, omdat deze periode de minste belasting op gemiste trainingen of wedstrijden voor de Nations League betreft”, meldt voorzitter Jan van de Leden in een verklaring aan de leden.

Onder voorbehoud van verbetering in het aantal afmeldingen en klachten, gaat het bestuur er vanuit dat per dinsdag 6 april alle trainingen weer hervat kunnen worden.
De wedstrijden van aankomende zaterdag voor de Nations League (wedstrijdjes van teams onderling) zullen verplaatst worden naar zaterdag 15 mei. 

Deel dit: