5 oktober 2020

Concert Jazz in Zandvoort geannuleerd

De veiligheidsregio Kennemerland koos om zeven concertgebouwen en theaters in de regio te ontheffen van de nieuwe vastgestelde coronamaatregelen. De zeven instellingen kregen de ontheffing omdat ze van groot regionaal belang zijn en een vitale rol spelen voor de culturele infrastructuur. Jammer genoeg valt Theater De Krocht niet onder de ontheffing en het betekent voor stichting Jazz in Zandvoort om de aangekondigde jazzconcert(en) van 11 oktober te moeten annuleren.

Namens Jazz in Zandvoort kondigt voorzitter Hans Reijmers het volgende aan: “Het is helaas niet mogelijk, in verband met de bekende veronderstelde Coronamaatregelen, om de twee geplande concerten op 11 oktober te laten doorgaan. Wij krijgen geen ontheffing om meer dan 30 bezoekers per concert toe te laten. Dat is natuurlijk heel vervelend maar uiteraard begrijpelijk. Gezondheid is vele malen belangrijker. We gaan proberen om dit concert met de jazzmusici Jasper Staps, Jean Louis van Dam, Edwin Corzilius en Frits Landesbergen op 20 december in te halen.”

De gelden voor de reeds betaalde entreekaarten worden teruggestort door de organisatie. De laatste actuele berichten staan op www.jazzinzandvoort.nl.

Deel dit: