3 april 2020

Commissievergadering te volgen via gemeentelijke website

Na al dat nare nieuws van de afgelopen 3 weken, misschien een klein lichtpuntje. De commissievergadering van komende dinsdag, zal volledig digitaal uitgezonden gaan worden zonder publiek en met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, is in zijn geheel te volgen. Dat maakte raadsgriffier Gideon van Driel vrijdagochtend bekend.

“We hebben gisteren en vandaag getest en de live verbinding werkt. Als alles goed gaat kan de commissievergadering dinsdag dus live gevolgd worden op de gebruikelijke manier op de website van de raad”, aldus de griffier. De vergadering, met als belangrijkste agendapunt de ‘Actualisatie Verordening Wmo, uitvoeringsregels en uitvoeringsbesluit Wmo gemeente Zandvoort 2020’, begint om 20.00 uur en is te volgen via https://zandvoort.raadsinformatie.nl/live. De volledige agenda vindt u op https://zandvoort.raadsinformatie.nl/vergadering/700854/Raadscommissie%2007-04-2020.

Tijdens een commissievergadering kan er normaal gesproken bij ieder agendapunt ook ingesproken worden. Dat gaat nu op een andere manier. Mochten er belangstellenden zijn die in willen spreken, dan worden ze verzocht om dat van tevoren via de e-mai of telefonisch aan de griffie kenbaar te maken.

Griffie Zandvoort
Email: griffie@zandvoort.nl
Telefoon: 023-5740425

Deel dit: