12 mei 2020

Center Parcs Zandvoort gaat 5 juni weer open

Center Parcs park Zandvoort aan zee gaat op 5 juni aanstaande weer open. Het park is dan na een rigoureuze verbouwing weer helemaal up-to-date én tevens  corona-proof.

Op dit moment wordt nog de laatste hand gelegd aan de grote verbouwing van de Dome, de centraal gelegen ‘evenementenhal’ van park Zandvoort aan zee. De meeste andere parken van Center Parcs in Nederland gaan al eerder open.

“De beslissing om de parken opnieuw te openen, is ingegeven door de versoepeling van de coronarestricties van de overheid. In de afgelopen maanden was het vanwege de ingrijpende maatregelen niet mogelijk om onze parken te exploiteren. We zijn erg blij dat we de deuren van onze parken kunnen openen en onze gasten weer kunnen verwelkomen voor een welverdiende vakantie. Zij kunnen in onze ruime parken genieten van een onbezorgde tijd met elkaar: midden in de natuur en met de beleving die zij van Center Parcs gewend zijn”, vertelt Center Parcs directeur Mark Giethoorn.

Op verschillende plekken op de parken worden de 1,5 meter afstand en de overige benodigde voorzorgsmaatregelen onder de aandacht gebracht. De medewerkers van Center Parcs worden speciaal getraind om te kunnen toezien op de veiligheid en zo nodig aanwijzingen te geven. Hierdoor kan het verblijf voor iedereen veilig plaatsvinden. Andere veiligheids- en gezondheidsmaatregelen die worden ingevoerd zijn een 100% digitale check-in en desinfecteringmogelijkheden op verschillende plaatsen. Daarnaast worden er speciale looproutes aangebracht.

Deel dit: