8 juni 2020

Buitenspeeldag gaat door!

Komende woensdag gaat de Buitenspeeldag toch door! Team Sportservice Zandvoort maakte dat maandag bekend. De Buitenspeeldag vindt dit jaar plaats op de velden van de Zandvoortsche Hockeyclub.

Door de regulering rondom het coronavirus heeft ook de Buitenspeeldag een andere invulling gekregen. Waar normaal gesproken het parkeerterrein op het Flemingplein gebuikt werd voor allerlei leuke spelletje, voor jongere en oudere kinderen door elkaar heen, zal nu alles op het hockeyveld plaatsvinden. Er is ook maar beperkt plaats voor kinderen die mee willen doen. De selectie is groepen 3 tot en met 5 en de groepen 6 tot en met 8. Het eerste uur, tussen 13.15 uur en 14.15 uur is helemaal vol gereserveerd. Voor het twee uur, vanaf 14.30 uur zijn nog 20 plaatsen beschikbaar.

Het hockeyveld wordt in vier delen gesplitst. In ieder deel ga je een andere leuke activiteit doen. Na een kwartier wissel je van kwart en doe je weer een andere leuke activiteit. Maar….er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De eerste groep is al helemaal volgeboekt en voor de tweede groep zijn nog maar 20 plaatsen vrij. Dus wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Naast allerlei leuke sportactiviteiten en spellen van Team Sportservice Zandvoort geeft dansjuf Anita, van ONAIR Dance, dansworkshops op het derde kwart van het hockeyveld. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen hier gratis aan deelnemen.

Graag wel even aanmelden:
Groep 3 t/m 5 op: https://www.veiligsporten.nu/activiteit/120571/nationale-buitenspeeldag-gr-345

En groep 6 t/m 8 via:
https://www.veiligsporten.nu/activiteit/120572/nationale-buitenspeeldag-gr-678

De workshop voor de jongste categorie begint om 13.15 uur en is om 14.15 uur afgelopen. De oudste kinderen starten om 14.30 uur en zijn om 15.30 uur klaar.

Deel dit: