29 juni 2022

Buitenspeeldag 2.0 in de volle zon

Vanmiddag heeft Team Sportservice dan toch nog de Buitenspeeldag kunnen organiseren. In tegenstelling tot de eerder geplande datum 8 juni was het nu prachtig weer en hebben de kinderen alsnog kunnen genieten van de aangeboden spelletjes.

Het thema dit jaar was ‘Krijtfestijn’: alle spelletjes zijn zonder of met heel weinig materiaal te spelen, het enige wat je nodig hebt is de juiste belijning op straat. Zo werden de kinderen geënthousiasmeerd om lekker buiten te spelen met de kinderen uit de buurt. En dat lukte goed!
Het was mooi om te zien dat het idee aansloeg en dat de kinderen er zelfstandig mee uit de voeten konden. De belijningen is aangebracht met tijdelijke verf zodat de kinderen er ook na vandaag nog even gebruik van kunnen maken. En als de belijning uiteindelijk vervaagd is, kunnen ze zelf aan de slag met het doosje stoepkrijt wat Team Sportservice vanmiddag aan de kinderen heeft meegegeven.

Team Sportservice Zandvoort gaat de mogelijkheden bekijken om dit concept verder door te ontwikkelen. Wie weet liggen er over een tijdje op meerdere speelplekken in Zandvoort mooie spellen uitgetekend!

Deel dit: