12 december 2021

Black Friday voorbij? Geen nood!

De belangrijkste koopjesdag van de wereld mag dan voorbij zijn, dat hoeft niet te betekenen dat er geen goede deals meer zijn. Je moet alleen maar weten waar je moet kijken. Door de problemen die startten aanvang 2020 heeft onze bestedingswoede die traditioneel is voor de Black week hoofdzakelijk online plaatsgevonden.

We doen weliswaar nog ons best om de lokale handelaars te steunen, maar we halen onze spulletjes niet meer alleen in de Kerkstraat en de Haltestraat of op de weekmarkt aan de Grote Krocht. Het goede nieuws van online kopen is dat de besparingen en speciale aanbiedingen niet beperkt blijven tot Black Friday. 

Nieuwsbrieven 

Mogelijk ben je geabonneerd op een aantal nieuwsbrieven van webwinkels waar je geregeld aankopen doet. Die houden je steeds op de hoogte van hun nieuwste aanbiedingen. Een typische korting die je mag verwachten als je je e-mailadres invoert voor een nieuwsbrief is 5 euro. Meestal verwacht de aanbieder dan wel dat je een minimumbedrag spendeert. Vaak is dat 50 euro, dus dan heb je in principe al een korting van 10%. Niet slecht toch? Eén van de typische dingen die men vraagt bij het abonneren op een nieuwsbrief is je verjaardag. Op die datum mag je dus ook een geschenkje verwachten. 

Bonuscodes voor gokkers 

Veel mensen houden van een gokje wagen in de speelhallen aan Zandvoort Beach. Vind je het zelf ook wel spannend om je geluk te beproeven op sport of met een kansspel zoals Poker, Blackjack of Roulette? Ook dat kun je online doen. Door Premium-promo-code.nl te raadplegen kun je kiezen uit een lange lijst van bonusaanbiedingen, van gratis drankjes tot gratis spins. 

Punten sparen 

Waarschijnlijk heb je een aantal getrouwheidskaarten bij de supermarkt of de kleine winkeltjes van Zandvoort. Wist je dat je die allemaal tezamen kunt bijhouden in één app zoals Stocard? Zo een mobiele portemonnee is veel handiger dan al die kaarten meeslepen in een houdertje (of zeg maar houder want dat ding kan snel erg dik worden). Maar ook in een webshop kan het gebeuren dat je een klantenkaart aangeboden krijgt. Er zijn klantenkaarten die exclusief online gebruikt kunnen worden, maar sommige handelaars die ook fysieke winkels hebben, combineren beide. Handig dus!  

Geschenkbons 

Een andere manier om goedkoop of zelfs helemaal gratis aankopen te doen, is door te profiteren van een geschenkbon. Natuurlijk moet je die eerst verdienen. Vooral studenten en jonge mensen verdienen vaak een centje bij door enquêtes in te vullen. Als je er voldoende hebt gedaan, krijg je van zulke marketingbureaus vaak een cadeaukaart. Het mooie hiervan is dat deze volledig belastingvrij is. Je hoeft dit dus niet op te geven als inkomsten. Het mooie van enquêtes invullen is dat je je mening kunt geven over producten; soms krijg je zelfs staaltjes die je mag houden, dus dat scheelt ook weer in je portemonnee. 

Deel dit: