25 augustus 2022

Bewonersdag voor Zandvoorters op circuit

Net als vorig jaar worden alle Zandvoorters uitgenodigd voor een kijkje op het circuit. Komende donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur is iedereen met een uitnodiging welkom.

Per uitnodiging zijn twee bezoekers welkom. Op het circuit kan vanaf de hoofdtribunes een blik worden geworpen op de start/finish en op de pitstraat. Ook de fanzone en het reuzenrad zijn geopend en een DJ zal voor de muzikale sfeer zorgen.

De uitnodigingen worden de komende dagen per envelop huis aan huis bezorgd. In de envelop zit niet alleen de uitnodiging maar ook een bewonersbrief met uitgebreide informatie over de bereikbaarheid in en om Zandvoort en een plattegrond.

De bezorging zal gefaseerd plaatsvinden. Dat betekent dat in de ene wijk het tegelijk met de Zandvoortse Courant wordt bezorgd, terwijl bij de ander een extra ronde zal worden gelopen op vrijdag of zaterdag.

Ook alle huishoudens met een JA-NEE of NEE-NEE sticker, die dus normaal gesproken geen Zandvoortse Courant of reclame ontvangen, zullen de komende dagen een envelop met de uitnodiging ontvangen.

De bedoeling is dat uiterlijk maandag alle uitnodigingen bezorgd zijn.

Deel dit: