1 september 2022

Bewonersavond op circuit heerlijk opwarmertje voor de Grand Prix

De Bewonersavond is donderdag massaal bezocht. Duizenden inwoners waren op de uitnodiging ingegaan om een kijkje te nemen op het circuit dat volledig is ingericht om dit weekend de Dutch Grand Prix te laten plaatsvinden. Het was een ideaal opwarmertje voor het komende Formule 1 weekend.

Net als vorig jaar kon je de tribunes beklimmen. Het was de kunst die ingang te nemen die uitkeek op de plek van Max. Helaas voor de bezoekers was Max al lang in Noordwijk maar toch, het was alleen al leuk om je een beeld te vormen van de pitstraat.  Lopend achter de tribunes was het één grote ‘Kalverstraat’ vol bekenden. Iedereen die je in het dorp regelmatig tegen komt, die was hier ook. De burgemeester kwam op de fiets en zelfs iemand die je nog niet zou verwachten liep incognito rond: Sinterklaas!

De bezoekers genoten niet alleen van het uitzicht op de hoofdtribune, maar ook van de vele activiteiten en dronken gezellig een drankje, genoten van de dj of waande zich Max Verstappen in een simulator. Al met al was het zoals gezegd een heerlijk opwarmertje voor de drie racedagen vanaf vrijdag.

Kees Rutgers

Deel dit: