3 juni 2022

Bewoners uitgenodigd voor rondje fietsen over circuit

Op 11 en 12 juni wordt het fietsevenement Vredestein Cycling Zandvoort gehouden op Circuit Zandvoort. Tijdens dit weekeinde staan er allerlei sportieve fietsonderdelen op het programma, waaronder de 24 uursrace, maar minder fanatieke fietsers kunnen zich ook aanmelden voor de bewonersronde.

Ben jij zelf niet zo’n fanatieke fietser, maar lijkt het je wel gaaf om een keer over het circuit te fietsen? Dan is dit je kans. Zaterdag 11 juni, voor de start van de 24 uursrace, is er een bewonersronde. Tijdens deze ronde mag iedereen, jong en oud, op e-bike, mountainbike, oma fiets of wat dan ook, een rondje op het circuit komen fietsen. De deelname aan deze ronde is gratis! Samen met alle deelnemers die daarna 24 uur gaan fietsen mag je het circuit op. Kom alleen of met het hele gezin. Na de ronde kun je de spectaculaire ‘Le mans’ start van de 24 uursrace nog bekijken. 

Aanmelden is niet nodig, kom naar het circuit via de hoofdingang en meld je om 15.15 uur bij de tunnel die naar de pitboxen gaat. Daarvandaan word je begeleid naar het raceasfalt.

Ga voor meer informatie over het evenement naar www.cyclingzandvoort.nl.

Deel dit: