27 februari 2020

‘Beat Me’ van Davina Michelle officiële Formule 1 lied 

‘Beat Me’ van Davina Michelle wordt het officiële lied van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Tevens zal de zangeres op 3 mei, vlak voor de start van de race, het Wilhelmus zingen. Op zaterdag 2 en zondag 3 mei geeft de succesvolle zangeres een optreden in de fanzone van het evenement. 

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is het ultieme race festival. Het evenement staat 3 dagen garant voor spectaculaire races, live optredens en nog veel meer. Het evenement wil daarmee aan de wereld laten zien waar Nederland voor staat ten aanzien van innovatie, ondernemerschap en oranje-gekte. ‘Beat Me’, geschreven en uitgevoerd door Davina Michelle, vertaalt precies dit gevoel. 

Davina Michelle: “Ik ben enorm trots dat ik een track heb mogen maken voor de Nederlandse Grand Prix! Beat Me gaat over hoe je met hard werken, met vallen en opstaan, het onmogelijke kan realiseren. Het ‘racen’ is hierin metaforisch gebruikt, maar het feit dat wij in ons kleine kikkerlandje, door onze schouders eronder te zetten, zo’n groot internationaal evenement kunnen organiseren, weerspiegelt de boodschap achter Beat Me.”
 
In 2018 was Davina Michelle te zien in het TV-programma Beste Zangers met het nummer ‘Duurt te Lang’ van rapper Glen Faria. Niet veel later werd de single bekroond met een gouden plaat en stond het acht weken op de eerste plek in de Top 40. Nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. In 2019 won de jonge zangers een Edison voor beste nieuwkomer. Maar na de hits ‘Skyward’ en ‘Better now’ in 2019 is de term nieuwkomer niet meer van toepassing op Davina Michelle.

Deel dit: