9 juli 2020

Beach Club Tien onder de sloophamer

Een sloopbedrijf is vandaag begonnen met de ontmanteling van de restanten van strandpaviljoen Beach Club Tien. Het gebouw was vorig weekend door een felle brand volledig verwoest. Nu de verzekering de noodzakelijke inspectie heeft afgerond, kan het gebouw worden verwijderd. 

Het bijgebouw van Beach Club Tien, dat door de brand bespaard is gebleven, wordt momenteel ingericht als tijdelijk hoofdgebouw. Eigenaren Bas Lemmens en Beaudine Starink hopen na het weekend al open te kunnen. Ander goed nieuws is dat op de hoofdlocatie een tijdelijk paviljoen kan worden opgebouwd dat door collega-strandtenthouder Corendon beschikbaar is gesteld. De nieuwkomer die bij strandafgang 8 een volledig nieuw paviljoen heeft laten bouwen, had de tent van de vorige eigenaar nog in opslag liggen. Voor volgend seizoen zal een volledig nieuw paviljoen moeten worden ontworpen.

Doneeractie
De actie van vaste gasten Mario Elbers en Andrea Hronska, om geld te doneren aan de getroffen strandtenteigenaren, heeft inmiddels ruim € 16.000 opgeleverd. Wie ook een bijdrage wil doen klik op deze link.

Deel dit: