8 september 2021

Auto Strijder verrast door plotselinge wegafsluitingen

Er werd vanmorgen vreemd opgekeken door de medewerkers van Auto Strijder. De straten rondom het autobedrijf aan de Burg. van Alphenstraat werden met hekken afgezet. Reden: de lantaarnpalen moesten worden teruggeplaatst.

Ter hoogte van de kruising Van Speijkstraat/Van Lennepweg was een loopbrug geplaatst om alle treinreizigers van het station veilig naar het circuit te krijgen. Maandag werd deze brug weer afgebroken en dinsdag leek alles weer zoals het was.

Echter woensdagochtend kwamen wegwerkers de lantaarnpalen weer terugplaatsen. Om deze klus veilig te kunnen uitvoeren werden alle straten met hekken afgesloten voor al het verkeer. Dit tot grote verbazing van Jim Keur van Auto Strijder: “Tijdens de op- en afbouw van de loopbrug was de openbare weg gewoon begaanbaar. Verkeersregelaars zorgden voor een veilige doorgang. Dat uitgerekend voor deze relatief gezien ‘eenvoudige’ klus de alle omliggende straten moeten worden afgesloten, vind ik echt bizar. Ik hoorde dat het tot vanmiddag 15.00 uur kan gaan duren!”

De mede-eigenaar van het autobedrijf had in aanloop naar het weekend ook al een akkefietje, toen op woensdagochtend alle bouwmaterialen voor de loopbrug op zijn terrein werden geplaatst. Toch kan Keur er ook wel een beetje om lachen: “Saai is het nooit hier.”

Bouwmaterialen voor de loopbrug werden vorige week afgeleverd op het terrein van Auto Strijder
Deel dit: