21 mei 2021

Actie voor camera’s aan boord van reddingboot

Om de hulpverlening nog verder te kunnen verbeteren, is reddingstation Zandvoort van de KNRM een crowdfunding actie gestart. De KNRM’ers willen graag drie professionele camera’s aanschaffen.

Het gaat om een 360 graden camera voor in het stuurhuis en een stabiele outdoor camera op de voorplecht van de reddingboot Annie Poulisse, en om een dashboard-camera op het Kust Hulpverleningsvoertuig. Deze camera’s stellen de redders in staat om hun acties goed in beeld te brengen zodat er na reddingsacties nog beter kan worden geëvalueerd. Ook tijdens oefeningen kunnen de beelden helpen bij de opleiding voor toekomstige opstappers.

Tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, kunnen zij met deze camera’s onder andere via sociale media aan iedereen laten zien wat het werk van de KNRM inhoudt. Daarmee kan de hulpdienst zich nog beter zichtbaar maken voor haar donateurs en andere belangstellenden.

Hoe kunt u helpen? 

Het totale bedrag voor drie camera’s is € 1.600. Via een actie op het platform Samen voor KNRM kan door iedereen gedoneerd worden. Via de website zandvoort.samenvoorknrm.nl kan al vanaf € 10,00 een donatie worden gedaan. Ook via onderstaande QR code komt u rechtstreeks op deze website.

Uw bijdrage wordt door de bemanning van KNRM Zandvoort zeer op prijs gesteld. Dus namens heel het station Zandvoort: alvast bedankt!

Scan de QR code met uw telefoon

De KNRM redt mensen in nood op het water. Snel, professioneel en kosteloos. De goed  opgeleide vrijwilligers zijn 24 uur per dag inzetbaar. De KNRM wordt uitsluitend door vrijwillige bijdragen in stand gehouden, zonder overheidssubsidie.

Deel dit: