10 maart 2020

500+ bezoekers voor Hotelnacht Beach Edition

Afgelopen weekend vond een geslaagde eerste strandeditie van Hotelnacht plaats. Inwoners van de Metropoolregio Amsterdam konden op vakantie naar ‘hun badplaats’ Zandvoort aan Zee.

Wethouder Ellen Verheij van Toerisme en Economie gaf het officiële startschot. Dit gebeurde bij Sanatorium Zandvoort, een beachparty bij strandpaviljoen PlaZand. In totaal waren er een kleine 550 mensen op de been, waarvan ongeveer 200 festivalgangers die bleven slapen in de deelnemende hotels: NH Zandvoort, Beach House Hotel, Boulevard 5, Center Parcs Strandhotel en Palace Hotel of in een beach cottage van vakantiepark Qurios.

Op zaterdag en zondag konden deelnemers Zandvoort ontdekken via allerlei activiteiten zoals een cocktailtour of een duinsafari, virtueel racen op Circuit Zandvoort, slippen bij de BWM Experience. Het strandfeest duurde tot in de late uurtjes en werd voortgezet in de pas verbouwde discotheek Chin Chin. De volgende ochtend konden mensen ontwaken tijdens een verfrissende Noordzeeduik bij NH Zandvoort, ontspannen tijdens Gin Yoga, brunchen met champagne of deelnemen aan een rondleiding op Circuit Zandvoort.

Lana Lemmens van Zandvoort Marketing was erg blij met deze eerste Hotelnacht in Zandvoort: “Het was een topweekend. We hebben echt laten zien hoe veelzijdig en gastvrij Zandvoort is.”

Deel dit: