18 april 2022

50% korting voor Zandvoorters bij deelname aan Spartan Race

In het Hemelvaartweekend van 28 en 29 mei zal de badplaats opnieuw worden omgebouwd tot één groot sportparadijs vol met mega obstakels. Voor inwoners van Zandvoort heeft de organisatie een extra argument om niet mee te doen weggenomen: Zandvoorters krijgen namelijk 50% korting op een ticket.

Spartan staat voor obstakels, veel plezier en af en toe ook afzien. Deelnemers kunnen kiezen uit de Spartan Sprint, waarbij 5 kilometer wordt afgelegd en 20 obstakels moeten worden overwonnen. Bij de Spartan Super gaat het om een parcours van 10 kilometer en 25 obstakels. Het zwaarste onderdeel is de Beast; 21 kilometer en 30 obstakels.

Nieuw in 2022 is de Spartan Night Sprint. Dit is een recreatieve obstakel run van 5KM die op zaterdagavond om 21.30 uur in het donker start. Alle hindernissen zijn op een bijzondere manier uitgelicht en alle deelnemers dragen een fluorescerend Spartan shirt en hebben een hoofdlampje op.

Korting voor bewoners

Inwoners van Zandvoort die zich registreren met Zandvoort in de adresgegevens kunnen gebruik maken van code BEWONERZV50 waarna er 50% in mindering wordt gebracht op de ticketprijs. Dit geldt ook voor ondernemers uit Zandvoort die zich met hun personeel als team aanmelden.

Deel dit: