24 februari 2020

Wees loyaal, koop lokaal

Ondernemer Niek Drommel van Mister Paint in de Haltestraat wil zijn collega-winkeliers een hart onder de riem steken. Hij heeft stickers laten maken met de tekst: Wees loyaal, Koop lokaal.

Drommel: “Mijn winkel draait goed, maar ik zie regelmatig winkels verdwijnen. Winkelstraten zijn de charme van een dorp. Daar wil ik graag een pleidooi voor houden.” Hij heeft de stickers zo gemaakt dat sommigen ze blijkbaar zien als keurmerk. “Ik zou het mooi vinden als heel Zandvoort komt vol te hangen met de stickers en dat klanten dan van gedachten veranderen.”

Met de Zandvoortse collega-ondernemer Michel Faas van Miracle Media heeft Drommel de stickers gemaakt. Zandvoortse winkeliers die de sticker ook op de deur willen plakken kunnen deze á 1 euro (kostprijs) komen ophalen bij Mister Paint.