11 juni 2021

100% slagingspercentage Wim Gertenbach College

Het Wim Gertenbach College was dit jaar bijzonder succesvol bij de landelijke schoolexamens. Alle 36 eindexamenkandidaten zijn geslaagd! Een 100% score dus voor de enige Zandvoortse middelbare school.

Een uitstekend resultaat dus voor de grote groep Gertenbachers! Als eersten van de school mocht donderdagmiddag de tweeling Nick en Youri Elsbroek de felicitaties van hun leraren in ontvangst nemen.

De leraar en lerares hadden de spanning goed opgebouwd en toen eindelijk duidelijk werd dat de jongens allebei geslaagd zijn, slaakte hun moeder een dankbare kreet. En dat was terecht want Youri stroomde pas in de derde klas in Zandvoort in, nadat hij op het Montessori gestart was. Daar werd duidelijk dat hij dyslectisch is maar toch had hij voor Nederlands een hoger cijfer dan zijn tweelingbroer. Groot feest derhalve bij de familie Elsbroek thuis.

Ook bij de andere 34 geslaagden zal het nieuws ongetwijfeld feestelijk zijn ontvangen. Namens de Zandvoortse Courant worden alle geslaagden van harte gefeliciteerd!

Deel dit: